zaterdag 29 juli 2017

We zijn weer compleet :-)

Veilig en wel! Mijn vijf koters zijn weer thuis na 10 dagen buitenlucht. Doodmoe en stinkend maar met zoveel verhalen en twinkels in hun ogen dat je zelf bijna goesting krijgt om een volgende keer mee te gaan. Maar daarvoor heb ik net ietsjes te hard genoten van de rust, de tijd en ruimte die ik ineens ter mijner beschikking had terwijl mijn kroost de tijd van hun leven had. Van een ongeloflijke deal gesproken :-). En ja, je krijgt 5 vuile zakken met stinkende vuile kleren terug, je wasmachine draait overuren en je moet ze weer leren dat we thuis wel tafelmanieren hebben :-) maar in ruil krijg je gelukkige kinderen met een bangelijke blos op hun wangen terug, die ineens een stuk zelfstandiger zijn geworden. En als ze dan frisgewassen weer allemaal op de bank hangen ben ik de fierste mama ooit :-)


2 opmerkingen:

  1. Dinsdag krijg ik de mijne terug. Ik kijk er al naar uit. Zelfs de vuile was zal ik met open armen ontvangen 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie het allemaal zo leuk hebben gehad. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen