vrijdag 29 april 2016

Communiekaartjes: the making ofDe communie komt stilletjes dichterbij. Op 5 mei is het big party dus werd het dringend tijd om de communiekaartjes in orde te maken. En aangezien ik wou gaan voor een wat stoerder concept heb ik de hulp ingeroepen van Jente Boone, bekend om zijn gedurfdere fotografiestijl. Na wat samen te hebben gebrainstormd kwamen we op het idee om de tweeling als achterbuurtkinderen van de jaren 90 te portreteren. Een paar garageboxen (met fotogeniek stort op de achtergrond :-)), kledij die in de tijdsgeest past, retro rolschaatsen, een (koud) pak frieten, een kauwgom en geschminkte schaafwonden maakten het plaatje compleet. De kaartjes zelf liet ik drukken bij zwart op wit, een professionele drukservice met gigantisch veel mogelijkheden, (wat dacht je van raamstickers, bierviltjes, werfborden,...) ik ben fan, alleen al omdat ze gigantisch veel verschillende papiersoorten hebben en een ongelooflijke online service. En ter info, ik ben niet alleen fan, zo goed als alle creatievelingen die ik ken laten hier al hun drukwerk printen. Dus...check that out :-) 

15 opmerkingen:

 1. Ongelooflijk tof! En Zwart op wit is inderdaad de max, ik liet daar al veeeeeeeel kaartjes drukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer, zeg! En 'Zwart op Wit' is een topbedrijf: fantastische service en dito kwaliteit. Wij zijn hier al jaren tevreden klanten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben er persoonlijk niet zo n fan van ( hebben ze het wel naar hun zin?) maar waar ik wel fan van ben is dat je je eigen ding doet. Proficiat aan de twin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gewaagd voor communiekaartjes. Alleszins uniek :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super geslaagd! Ik ben fan! Tofste communiekaartje dat ik ooit gezien heb!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohjee! waar haalde je die rolschaatsen? Die zou mijn dochter de max vinden! (en ik ook;-)

  BeantwoordenVerwijderen