zondag 24 april 2016

Weekendje uitwaaien in Zeeland
We hadden het nodig...nog eens quality-time met het gezin. Even de stekker eruit en geen buitenschoolse activiteiten, boodschappen, sociale verplichtingen, huishoudelijke taken die je uitdagend aankijken maar gewoon een weekendje tijd voor ons zevenen. Even tijd kopen of beter gezegd opeisen :-). Een verplichte cooling down...want je moet weten wij zijn vrijdagavond vertrokken terwijl we een ontplofte keuken hebben achtergelaten, ons afwasmachine heeft namelijk de geest gegeven en we hadden geen tijd meer om de afwas te doen, Maar het feit dat we deze keuze konden maken en prioriteit konden geven aan een 'no-stress' weekend gaf mij een ongelooflijk relax gevoel. Live the moment...Zalig uitwaaien aan zee, lange gesprekken met de kinderen aan de ontbijttafel, tijd om samen met de kinderen te tekenen en te kleuren, pannenkoeken bakken nadat we verkleumd terug in de bungalow aankwamen, het visserijmuseum bezoeken en genieten van de nieuwsgierigheid van de kinderen, een latte drinken beschut achter glas en genietend van de paar zonnestraaltjes die erdoor kwamen piepen, tijdschriften lezen die thuis blijven liggen, vroeg naar bed en lekker uitslapen,... En nu we terug zijn en de batterijen terug zijn opgeladen ging die afwas een heel stuk vlotter. Al blijft dat stom afwasmachine natuurlijk wel nog altijd kapot en gaan we daar heel dringend eens iets aan moeten doen :-D

Wij logeerderen in het Landal park Nieuwvliet-Bad dat op wandelafstand ligt van de prachtige Zeeuwse kustlijn. (denk zandstrand, duinen en geen hoogbouw) 

Ik kreeg op Instagram al veel reacties op de kleurrijke laarsjes die de kinderen dragen. Ze zijn van het merk Bergstein. Ik vond ze op de site van Hippe Schoentjes en ik kan bij deze bevestigen dat ze zeeproof zijn :-). Alleen onze Lukas had nood om ze nog extra te testen en tot zijn ontsteltenis kon het water er langs boven wel nog altijd in. Boys wil be boys :-D 


8 opmerkingen:

 1. Bij ons is het ook altijd de jongen die zo''n dingen voorheeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ons is het ook altijd de jongen die zo''n dingen voorheeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ons vijf jongsten hebben net dezelfde Bergstein laarzen in de kleuren groen, blauw, twee maal geel en lichtblauw. Wij vonden ze gewoon bij Zalando en zaterdag heb ik ze bij Torfs zien staan. Ook Filou&Co verkopen ze.
  Hier is de vaatwasser al weken kapot en ik doe de afwas weer zelf met telkens om beurt een kind dat moet afdrogen. Dat gaat heel goed en dan wordt er telkens over koetjes en kalfjes gepraat. Heerlijk!
  Het is jullie gegund, maar ik heb het gehad met dat vele in -en uitpakken voor zo'n weekends. Dat gaf mij net enorm veel stress. Er zijn is oké, maar daarvoor en nadien. Moe werd ik ervan. Ik had er zo een hekel aan. Na onze laatste vakantie ben ik heel blij dat ik het niet meer moet van mezelf :-). Tot voor kort deden we dat ook, maar nu kan ik gewoon simpelweg genieten van thuis te zijn (terwijl ik al zoveel thuis ben)en eens tot aan de boerderij gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al gaan we bij mooi weer gewoon naar onze caravan in Zeeland die we al zeven jaar hebben ;-). Maar ik kan ons kledij daar gewoon laten liggen. Veel minder gesleur.

   Verwijderen
 4. Tja dat weet hij dan nu ook weer,dat de laarsjes van boven water binnen laten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie genoten hebben! Wij waren vorig jaar ook op vakantie in dit park en hebben er nog altijd fijne herinneringen aan over gehouden, check zeker onze blog eens ;-) http://www.leukewereld.be/wp/2015/08/from-zeeland-with-love/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Zalig! Wij vertrekken midden mei ook naar Zeeland, kijk er enorm naar uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat jullie er zo van genoten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen