maandag 4 april 2016

Hidden places in VilvoordeWij wonen ondertussen alweer bijna twee jaar in Vilvoorde en ik bracht er ook al mijn jeugdjaren door en toch slaagt Vilvoorde erin om nog verborgen plekjes te hebben voor mij. Heerlijk toch :-).
Dit brugje ontdekte ik goed een half jaar geleden op één van mijn looptochtjes en ligt op een 500 tal meter van mijn deur. Ik was op slag verliefd op deze plek net als mijn kids trouwens die het een geweldige plek vinden om te spelen. Loopwedstrijdjes, klimmen of kampen bouwen,...in de volle zon of in de regen. Ze vinden het geweldig. En als kers op de taart is het ook nog eens een super locatie om foto's te trekken van hun nieuwe zomerjasjes. Iedereen content dus :-)

De jasjes komen van het zalige nieuwe merkje Gosoaky en de klassieker Mini Rodini. Ikzelf ben helemaal fan van het 'parkaverhaal' en vind het superjasjes voor de kids. Het plan is dan ook voor mezelf en papavanvijf ééntje op de kop te tikken. En ik heb mijn zinnen gezet op deze unisex parka. Nog eventjes doorsparen maar dan heb ik er wel een kwalitatief stuk waar ik 10 jaar mee verder kan! Jiehaaaa :-) 


2 opmerkingen: