dinsdag 10 mei 2016

Kamperen in de living

Omdat af en toe zot doen leuk is, omdat de herinneringen zoveel langer blijven dan de rommel en omdat je instant een vakantiesfeer creëert....ik raad het iedereen aan: kamperen in uwen eigen living! Ok...in de week is het er een beetje over maar in de weekends daarentegen ;-)...en er zijn er 52 in een jaar dus kansen genoeg me dunkt :-) Enjoy!

6 opmerkingen:

 1. Dat gebeurt hier ook regelmatig. Zoon vindt het fantastisch. Al stel ik wel mijn grenzen om te voorkomen dat mijn living 365 dagen een kampeerplaats is. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg.
  Denk dat onze hond dat ook wel leuk zou vinden want nu ligt hij beneden in zijn mand en wij boven (in bed dan). Dan heeft hij ook eens compagnie. Aangezien ik maar 1 dochter heb denk ik wel dat ik er dan bij moet gaan liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar, mij zus en ik bouwde vroeger ook kampen (en barbiehuizen/flats) onder de livingtafel :)
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat deden we vroeger thuis ook. En in de zomer zetten we de tenten buiten en sliepen we daar. Zo hadden we toch een vakantiegevoel want er was bij ons jammer genoeg geen geld om echt op vakantie te gaan. Maar zo kamperen in de living/tuin is zeker leuk.En ook wij spreken daar nog over zo veel jaar later.

  BeantwoordenVerwijderen