maandag 9 mei 2016

Over traantjes, knuffels, een potje crème....en een verrassingGroeien doet een kind met vallen en opstaan. Gelukkig ben ik best een relaxe moeder die niet te snel in paniek slaat en de kinderen zelf veel laat ontdekken (zoals in: een skatebord is niet stabiel genoeg om gewoon op te staan om een puzzel uit het rek te halen). Met als gevolg dat de kinderen af en toe proefondervindelijk merken dat op de grond vallen pijn doet. Al bij al gaat het in de meeste gevallen over bobo'kes waar we met wat aandacht, een knuffel een een zalfje de tranen kunnen drogen. En ik ben wel fan van 'wonderzalfjes'. Het is te zeggen een zalfje dat we in de frigo bewaren en dat voor zo goed als alle huis-tuin en keukenwondjes kan gebruikt worden. (insectenbeten, kleine brandwondjes, blauwe plekken, droge huid, kloofjes...) en zoals een echt wonderzalfje ook als placebo heel goed werkt :-).

Een tijdje geleden leerde ik Isabel kennen van het merkje Cîme kennen. Een jong beautymerkje dat volledig de ecologische kaart trekt en op een open, eerlijke transparante manier communiceert over ingrediëntenlijsten, ontwikkeling en productie van hun producten en de effecten die je kan/mag verwachten. Aangezien ikzelf ook meer en meer mijn ecologische voetafdruk en mijn consumptiepatroon kritisch onder de loep leg was ik direct mee in het verhaal van Cîme. Meer zelf ik wou er heel graag meer over weten en in die optiek hebben we besloten om een workshop 'leer zelf je homemade verzorgingsproduct maken' te organiseren in Mechelen! Hoe leuk is dat :-) En ik mag 12 mensen gelukkig maken die er gratis kunnen bijzijn. Dus lieve mensen...willen jullie er graag bij zijn? Gewoon een reactie of een mailtje naar mamavanvijf1@gmail.com en de 12 eerste krijgen een bevestigingsmailtje terug. Ik kijk er alvast naar uit!

Wij nodigen jou graag uit op een exclusief CÎME Atelier in Mechelen op vrijdagavond 3 juni om 19u. De locatie is de hippe ontbijt- en lunchbar NOEN, Leermarkt 24 in Mechelen.

Wat mag je verwachten? Een echte CÎME verwen ervaring: we stellen op een leuke en interactieve manier alle CÎME producten voor, geven professioneel advies, leren je een homemade product maken en laten je alles naar hartelust uitproberen. En dit alles met een drankje bij de hand, verzorgd door Noen.


De plaatsen zijn allemaal zo goed als binnen het uur de deur uit gevlogen. De gelukkigen hebben een mailtje gehad. Moes er iemand hebben afgezegd laat ik het zeker niet na om de eerstvolgende op de wachtlijst een mailtje te sturen. 

 

27 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, per ongeluk verwijderd, maar ik wil dus wel. Gelukkig heb ik ook een mailtje gestuurd :-D

   Verwijderen
 2. Voor leuke workshops ben ik altijd te vinden! Als er nog plaats over is, ben ik er graag bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, graag, ik ga onmiddellijk een mailtje sturen!!! Lijkt me een zalige avond...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moest er nog een plaatsje zijn... Graag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, dat klinkt leuk! Ik zou er graag bij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag! Ik ben fan van de droge olie. Hij ruikt zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wonderzalf komt hier altijd van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me heel leuk! Wie weet is er nog wel een plekje voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mocht er nog een plaatsje zijn, dan zou ik er ook graag bij zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waarschijnlijk al veel te laat, maar dat lijkt me een bijzonder boeiende workshop. Moest er een wachtlijst zijn, dan ben ik alvast kandidaat!

  BeantwoordenVerwijderen

 13. lap sigaar, ik zie dat hier veel te laat ;) Moest de rest hierboven opeens niet meer kunnen, dan ben ik graag kandidaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Te laat, te volle agenda die avond, maar des te meer goesting. Kben er zeker van dat het een topper gaat zijn, die avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allé zeg, nu lees ik dat hier. Ik heb zelf al een plaatsje geboekt :-) Ik kijk er naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen