dinsdag 3 mei 2016

Welcome sweet Pippa


Woehoe!!!! Mijn zusje is bevallen :-). Mijn lieve kleine zusje is mama geworden van het allerschattigste Pippaatje. En dat ieniemienie Pippaatje gaat gewoon achter mijnen hoek wonen. Hoe cool is dat :-)
Om de komst van lieve Pippa al goed te starten hadden wij een klein fairtrade cadeautje mee naar het ziekenhuis. Schattige schoentjes van het merkje Puriy. Handgemaakt in Peru door vrouwen die in moeilijke omstandigheden leven maar via Puriy een opleiding en werk krijgen om zo beter voor hun gezin te kunnen zorgen. Ik denk dat lieve Pippa met geen betere schoentjes haar leven kan instappen :-) 

Ps 1:Aangezien ikzelf al een beetje uit de babietjes ben gegroeid en mijn zus aan het mama avontuur begint gaat ze om de 6 weken een creatieve gastblog schrijven op mijn blogje. Ben zelf al heel benieuwd want qua creativiteit kom ik nog niet aan de enkels van mijn zusje :-)  

Ps 2: Ook zin om het project van Puriy te steunen. Je kan de schoentjes hier kopen.

6 opmerkingen:

 1. Wat een groot geluk! Van harte!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dikke proficiat aan de hele familie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hippo Hippi Hippa.... zalig welkom, kleine Pippa! Kijk al uit naar de zusjemetéén gastartikeltjes. Succes allemaal en dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook, zooo leuk!! Welkom Pippa! Prachtige naam, die hier ook hoog op ons lijstje staat/stond! Ik kijk al uit naar de gastblogs!! Het trouwfeest van je zus staat hier in mijn geheugen gegrift als absolute stijlvoorbeeld, dus dat smaakt naar meer!!

  BeantwoordenVerwijderen