donderdag 26 mei 2016

Met 'The north face' naar het zuiden :-)
Net zoals je van die dagen hebt dat alles precies tegenslaat heb je van die dagen dat alles ineens meedraait. Zoals die dag dat ik net aan het denken was dat we dringend nieuwe reiszakken nodig hadden aangezien onze kelder deze winter helemaal onder water is gelopen en er een deel van onze reiszakken dit niet hebben overleefd. Geen ramp op zich want het waren oude zakken maar toch, een mens heeft er wel nodig als ge al eens keer op reis wilt gaan natuurlijk. Dus terwijl ik dat aan het denken was, en echt terwijl! ik dat aan het denken was kreeg ik plots een mailtje binnen met de vraag of ik het zag zitten om een review te schrijven over een reiszak van de site Van Duifhuizen tassen en koffers. Tja dan is het vlug beklonken natuurlijk. Zeker toen ik zag dat ze de hele collectie van The North Face aanboden en dat ik een shorttripje van 4 daagjes Oostenrijk voor de boeg heb met papavanvijf.  En kijk, mijn zak is klaar om morgen te vertrekken een lekker stoere zak voor een lekker stoere, sportieve bergvakantie. Oostenrijk: here I come!!!

Ps: note to myself: onderbroeken en kousen niet vergeten deze keer!

5 opmerkingen:

 1. Wij hebben er ook zo eentje en zijn trouwe fan. Hij overleefde al krappe jeepbergtochtjes in Vietnam, safari's en dorpen in Tanzania en nu is hij ook mee. Toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je wandelt met de 'Edmonton' van Meindl? Keigoede keuze, ook mijn topfavoriet! Veel plezier ermee in Oostenrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig, er even tussenuit. Geniet ervan, Oostenrijk is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe Mijn leven was Transform van gras naar Grace (Lexieloancompany@yahoo.com) !!!

  My Name is Nicole Marie, ik woon in de VS en het leven de moeite waard is comfortabel wonen voor mij en mijn familie nu en ik heb echt nog nooit goedheid getoond me dit veel gezien in mijn leven, want ik ben een worstelende moeder met twee kinderen en ik heb al gaan door een ernstig probleem als mijn man geconfronteerd met een vreselijk ongeluk afgelopen twee weken, en de artsen zegt dat hij nodig heeft om een ​​delicate operatie ondergaan voor hem om te kunnen weer lopen en ik kon niet veroorloven de rekening voor zijn operatie toen ik ging naar de bank voor een lening en ze zet me neer waarin staat dat ik heb geen credit card, van daar liep ik naar mijn vader en hij was niet in staat om me te helpen, dan toen ik was aan het surfen yahoo Answers en ik kwam in een God vrezende man (de heer Martinez Lexie), die voorziet in leningen tegen een betaalbare rente en ik heb gehoord over zo veel oplichting op het internet vooral Afrika, maar op dit mijn wanhopige situatie, ik had geen andere keus dan om het een poging te wijten aan het feit dat het bedrijf uit de Verenigde State van Amerika, en verrassend het was allemaal als een droom, kreeg ik een lening van $ 82,000.00 USD en ik betaalde voor mijn man operatie en ik dank God dat vandaag is hij in orde is en kan lopen, mijn familie is blij en ik zei tegen mezelf dat ik zal schreeuwen om de wereld de wonderen deze grote en God vrezende Man heer Martinez Lexie deed voor mij en mijn familie; dus als iemand is in echte en ernstige nood aan een lening dan contact met deze God vrezend man via e-mail: (Lexieloancompany@yahoo.com) of tekst: 18168926958 of via het bedrijf Website: http://lexieloans.bravesites.com thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Affordable Loan Offer ( PergoCF@qualityservice.com )
  Do You Need A Business Loan? ( PergoCF@cheerful.com )
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@gmail.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com
  A Personal Loan? At 1.00%
  Name,Amount,Country,Loan Durations,Phone, Mobile:
  Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com

  We work with individual investors and the company that provides merchant cash advance, asset based lending, commercial real estate refinancing, lines of credit, hard money loans, business acquisition financing, debt consolidation loans, and more. For more information, We encourage you to contact us and learn more about the financing services we offered. If you have any questions or want more information about our company, please feel free to email: Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com

  Personal loans may not be right for every borrower looking for a home improvement loan. For example, if you have significant equity in your home and are looking to borrow a large amount, you might be able to save money with lower interest rates on a home equity loan. Also, interest payments on home equity loans and lines of credit can be tax deductible under certain circumstances – that’s not the case with personal loans.

  On the other hand, personal loans can make sense for:

  *Recent homebuyers
  *Smaller home improvement loans (e.g., bathroom or kitchen as opposed to full remodel)
  *Borrowers in lower home value markets (if your home value has barely budged since you moved in, you may not have much equity to draw on for a home equity loan)
  *Those who value ease and speed
  *Borrowers with great credit and cash flow

  While home equity loans and lines of credit are a good source of home improvement money if you’ve built up equity in your home, a personal loan may be a better alternative if you’re a new homeowner and need to take care of a few updates to make your new home just right. You can get an affordable loan for just one week. Please connect us at via E-mail Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com
  Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com

  BeantwoordenVerwijderen