zaterdag 4 juni 2016

Cîme workshop


Een paar weken geleden mocht ik plaatsen weggeven voor een workshop van Cîme. En gisterenavond was het dan zover. In de leuke koffiebar Noen in Mechelen werden we ontvangen door Eva die de producten van Cîme van binnen en van buiten kent en die ons meenam in de wonderbare wereld van huidverzorging en ons een paar keer ogen deed opentrekken door ons te informeren hoe de wereld van cosmetica in elkaar zit en hoe Cîme daar een pioniersrol wilt opnemen door eerlijke, natuurlijke, kwalitatieve en transparante producten op de markt te brengen. Ik was al fan, maar zonder uitzondering denk ik dat Eva met haar passie en enthousiasme voor natuurlijke cosmetica iedereen die deelnam aan de workshop heeft overtuigd :-). En hoe cool is het dat dit Belgisch merkje ondertussen zelf al in Korea op de markt is?

Wil je ook deelnemen aan een Cîme workshop? Eva organiseert er in het hele land. Check hier de agenda. 

5 opmerkingen:

 1. Bedankt mamavanvijf! Het was echt supergezellig! Én lekkere limonade en guacamole. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het ook supertof! En ik had deze ochtend een zacht velleke, nogmaals een grote dankjewel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het ook super leuk & gezellig. We vonden het de rit meer dan de moeite waard. Bedankt voor de toffe avond! En we hebben heel wat bijgeleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was inderdaad supertof! Hier ook een zacht velleke en helemaal overtuigd van de producten van Cîme. Ze staan mooi in mijn badkamer! En dan toch geen foto van ons 'keukenrolpapier' gezicht ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed initiatief van Cime, van jou en van Eva.
  Grappig hoor, al die tuttende dames rond de tafel.

  BeantwoordenVerwijderen