zaterdag 25 juni 2016

Pimp eens je raam

Ik ben geen fan van gordijnen. Het is te zeggen...ik heb nog nooit de gordijnen gevonden waarvan ik vond dat ze meerwaarde gingen geven aan onze woonruimte. Met als gevolg dat ik geen gordijnen koop. Ik zit namelijk nogal simpel in elkaar op dat vlak. Ofwel heb ik een crush en houdt niemand mij tegen...oftewel koop ik liever niets dan iets te kopen waar ik niet gelukkig van word....
Neemt niet weg dat leven in een uitstalraam ook niet alles is dus moest er een oplossing worden gezocht en dan is zo'n plakplastiek best handig. Maar zomaar plakplastiek op mijn raam smijten is mij net iets te mainstream :-) dus kwam er een schaar aan te pas en bergen en skiërs en dat allemaal midden in de zomer, of wat je zomer noemt natuurlijk. In ieder geval zitten wij weer lekker privé. Welk weer het ook buiten is. En thx lieve zus van mij voor jouw inspiratie :-)

8 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke oplossing! Mooi gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zou nog iets voor hier zijn, als bergen/ski -fans. Zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. keitof zeg, amai!! deed me denken aan wat ik onlangs pinde: https://stylebyemilyhenderson.com/blog/gila-diy
  Vond ik toch ook keischoon :-) Net als deze! die werd dus ook gepind ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Waar haalde je je folie?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, skiërs in de zomer :-)
  Ik dacht dat het een oude blogpost was ....

  BeantwoordenVerwijderen