woensdag 1 juni 2016

Granola in de brievenbusIk denk ongeveer een jaar en half geleden, werd ik verrast door mijn zus toen ze voor mijn verjaardag een abonnement cadeau gaf voor 3 maanden ontbijtgranen aan huis :-). Het toen net opgestarte merkje Floom zou elke maand 1 pak granola in mijn brievenbus komen posten en ik het enige wat ik moest doen was het opeten. Het cadeau was in ieder geval een schot in de roos en toen ik een jaar later ook kennis maakte met Julie, de bezieler achter Floom was ik helemaal om. Hoe geweldig is het als jonge mensen hun droom waarmaken, hun comfortzone achter zich laten en durven springen? En dit nog eens allemaal op een duurzame manier? Mij inspireert dit enorm en het zet mij ook aan het denken om die comfortzone toch eens zwaar in vraag te gaan stellen. Stof tot nadenken dus terwijl ik geniet van mijn heerlijke overnight muesli. En voor al die mensen die zeggen dat ze 's ochtends geen tijd hebben voor een lekker ontbijtje klaar te maken: gewoon muesli met appel en amandelmelk in afgesloten pot in de frigo zetten en de volgende dag pimpen met wat bosbessen. Heerlijk, gezond en supersnel ontbijtje!

Dit is een gesponsorde post in samenwerking met Floom. Meer lezen over hoe ik sta ten opzichte van samenwerkingen? Hier vind je meer info

3 opmerkingen:

 1. Hmmm lekker, granola!
  En dan nog wel in de brievenbus! :) Heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er superlekker uit !
  En ook wat een goed idee , om het zo te formuleren , ik weet ook niet goed hoe ik al die mails met aanbiedingen moet aanpakken sommige vind ik leuk maar wijs ik af ook vanwege de lezers maar jij hebt het perfect aangepakt ... ik ga dit ideetje van je meenemen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh die granola van Floom is inderdaad superlekker!

  BeantwoordenVerwijderen