dinsdag 14 juni 2016

Time flies when you're having fun


Vorige week, toen het terug stil was in huis nadat ik de oudsten hun nachtzoentje was gaan geven en ik achter mijn pc kroop, viel mijn oog op de brieven van school die op mijn bureau lagen: 'planning einde schooljaar' een brief die eindigde met 'we zien jullie graag terug op donderdag 1 september' en ineens bekroop mij het gevoel dat volgens mij elke mama wel kent: is het schooljaar nu alweer bijna gedaan? Hoe kan dat nu? Heb ik een paar maanden gemist? Dus toen ik mijn computer opendeed kon ik het niet laten om even door de foto's te scrollen van het afgelopen jaar en voor ik het wist zat ik vijf jaar terug :-) en bedacht ik dat ik dat misschien beter wat vaker zou doen. Ondanks de regen buiten kreeg ik een instant smile op mijn gezicht. Toch boeiend om te zien hoe je kinderen opgroeien al kan ik het mij niet meer inbeelden hoe we het ooit allemaal praktisch hebben klaargespeeld toen ze kleiner waren. Maar aan de kinderen te zien moet het ergens toch wel zijn gelukt :-) Of maak ik dat mijzelf wijs :-) :-)

6 opmerkingen:

 1. wat een knappe bende! 1 jongetje met 4 zussen amaai die gaat nog afzien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zotjes hoe snel dat gaat he, ik snap ook niet meer hoe wij dat gedaan hebben toen de kinderen kleiner waren (al komen wij net een fase later dan jullie, onze oudste wordt bijna 6, onze jongste 2 zijn 3,5). Iedere fase heeft zijn charmes, maar nu we samen dingen kunnen ondernemen, vind ik het toch een pak leuker dan die babytijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wil dus zeggen dat ik hier al vijf jaar meelees?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het al vaker gezegd...met bewondering kijk en lees ik hoe jullie het doen...kan alleen maar respect voor jullie hebben...jullie kinderen kijken als ze later heel groot zijn terug op de fijne jeugd die ze bij jullie gehad hebben...
  Ik reageer hier niet vaak, maar lees altijd mee...echt heel leuk hoe jullie het doen.
  En inderdaad de tijd vliegt voorbij...leuk om oude foto's terug te kijken.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om nog eens een post te lezen die helemaal van jezelf is! Hoewel ik je sponsorverhaal goed snap mis ik soms toch een klein beetje de berichten die echt om jullie vrolijke, leuke gezin gaan! Grappig om terug te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klopt, tijd gaat snel... genieten moeten we doen!

  BeantwoordenVerwijderen