donderdag 9 juni 2016

Zo van die zomerdagen


Wie zegt dat je een tuin met groot gazon nodig hebt op een warme zomerdag? Een beetje terras en een tuinslang zijn al voldoende om vijf kinderen een paar uur gelukkig te maken. Met als kers op de taart een pot ijs. De styling is volledig op conto van de kinderen. En wie valt er nu over het verschil tussen een paraplu en een parasol ;-)

Deze post kwam er in samenwerking met Albababy. Ik denk dat dit één van de eerste scandinavische merkjes was dat ik ooit ontdekte toen de webshops op het internet pas opkwamen. Zolang koop ik dus al kinderkleren :-)...omg...ik word oud :-D 

9 opmerkingen:

 1. Oh, Albababy was ook hier het eerste merkje. Ik vond mijn kinderen geweldig schattig met die pinnemutsen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kleuren ze ook leuk bij elkaar, met die kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na een zo'n bont en zeer stylisch huis ben ik beetje verbaasd over de kale cemente tuin. Heb het al meer gezien bij de Belgische blogs...is zo'n tuin bij jullie gewoon?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze tuin is nog niet af :-). Hij moet nog wat gepimpt worden.

   Verwijderen
  2. Onze tuin is nog niet af :-). Hij moet nog wat gepimpt worden.

   Verwijderen
 4. Ik vond jou! Sinds een tijdje volg ik jou en @papavanvijf op instagram en ik geniet er zo van Stiekem ook omdat ik altijd droomde van een groot gezin en dat niet lukte helaas. Wat fijn om de liefde te zien in jullie gezin.
  Liefs Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke printjes. Lekker he dit weer, jammer dat het deze week weer slecht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Albababy is zoooooo top!!! Wij zitten in een grote Alba groep op Facebook. Ben je al lid?

  BeantwoordenVerwijderen