maandag 1 februari 2016

Let's go shopping!


Dit jaar hebben we weer 2 communicanten. Olé! En net als de vorige editie doen we het weer in tweevoud. Wat is een tweeling toch lekker handig :-). Want zeg nu zelf...10 jaar achter elkaar een communicant...Mijn communiezieltje zou er bijna het bijltje bij neerleggen.
Maar gelukkig is mijn communiezieltje nog alive and kicking en ben ik in actie geschoten. Zaal vastleggen, fotograaf regelen, leuk concept bedenken, kledij scoren...als ik het zo opschrijf lijkt het bijna of ik mijn trouw terug aan het regelen ben  :-)
Soit, first things first: 5 kinderen in het nieuw steken. Wat dus betekent, naar Mechelen rijden, Eva haar winkel molesteren en na 3 uur buiten komen met 5 tenuekes. Gelukkig is het geduld van Eva eindeloos, haar smaak en service geweldig en kent ze trucken van de foor (denk you tube filmpjes en snoep ;-)). Eva, I owe you een glaaske wijn (of twee)! Thanks voor de geweldige hulp!

Ps: ik hou er de spanning nog even in welke tenuekes het uiteindelijk geworden zijn. Maar wel benieuwd wat jullie favorieten zijn :-)

10 opmerkingen:

 1. Ik vind de laatste outfit heel geslaagd ! Ook de zwart/wit combinatie is mooi maar als dat de communicanten zijn, minst feestelijk. Voor het kleinste meisje vind ik de combinatie met het bruine shortje ( foto waar het meisje uiterst links staat) heel mooi !
  Begrijpelijk dat het nog even geheim blijft. Deze fotoreportage is heel leuk om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier wordt de tweeling komende zaterdag gekleed voor hun lentefeest. Allee, dat hoop ik toch, dat we wat vinden. We hebben een afspraak in de winkel en hopen dat het in een uurtje is geklaard. En dan mag er weer een vinkje op de checklist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend! En ik heb al stress met 1 communicant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig! Ik denk dat er wel wat zalm roze te zien zal zijn op jullie feestje...mooi hoor. Ik vind die broderie spulletjes, jurkje blousje, erg schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof, hè, shoppen voor een communicant! Wij waren vorig jaar aan de beurt en volgend jaar opnieuw. En veder in de toekomst ook nog een paar keer, maar zo ver reken ik nog niet ;-) Ik trek wel maar met 1 kind tegelijk er op uit want anders zetten ze de boel veel te hard op stelten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey mama van vijf! Ik vind het ongelofelijk wat jij allemaal kan! Jullie zouden ook moeten vloggen (video's maken en op YouTube zetten) er zouden duizenden mensen jullie volgen groetjes mama van één 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zien er superleuk uit! Ik wist niet dat jullie een Christelijk gezin waren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er superleuk uit! Ik wist niet dat jullie een Christelijk gezin waren. :)

  BeantwoordenVerwijderen