zaterdag 27 februari 2016

Stylingsessie bij Lily
Na de kinderen is het de beurt aan de mama om in het nieuw gezet te worden voor de grote dag. En aangezien ik het nuttige aan het aangename wou koppelen had ik een stylingsessie ingeboekt bij Kelly van de winkel Lily in Mechelen. Ik heb mijn hart verloren aan deze winkel sinds ze opgestart zijn enkele jaren geleden en ben nog nooit van een kale reis teruggekeerd na een bezoekje (tot grote wanhoop van mijn bankrekening :-)).
Dus bij deze stond ik aan hun deur met de vraag 'zet mij ne keer int nieuw voor de communiefeest van mijn kids'. En jullie kunnen zelf beoordelen of ik goed gestyled ben geweest of niet :-). Kelli is een kei in het rekening houden van je persoonlijke wensen en toch in slagen om dat extra accentje te gaan zoeken dat de look afmaakt. 
Ik heb mijn keuze in ieder geval gemaakt (maar dat blijft nog even geheim ;-)) maar het leuke is dat iedereen zo'n gratis! stylingsessie kan inboeken, in Mechelen of Oostende. Meer info vind je via deze link

En nu ben ik eigenlijk wel benieuwd welke van de vier outfits jullie favoriet is :-):-)

21 opmerkingen:

 1. Het 1ste kleedje....zonder twijfel! Staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ook het derde het tofst, pittigst, anders... maar mooi zal je sowieso wel zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het streepjesjurkje is mijn favoriet, zeker met het sjaaltje en de gouden schoenen, maar misschien niet echt communie-achtig. Reden te meer om 2 outfits te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1 en 3!
  Maar eigenlijk alle vier wel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ben ik wel heel benieuwd naar welke outfit het geworden is! Heb je zelf echt maar een outfit gekozen? Dat lijkt me zo moeilijk. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het eerste is mijn favo, de broek ook maar minder geschikt voor de communie, maar zou die outfit ook kopen :-),.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle vier leuk maar de grootste fan van de vierde. Maar als het voor een feest is zou ik dan weer de eerste kiezen.
  En nu ben ik curieus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik denk dat het iets met streepjes geworden is(kleedje of broek met streepbloesje)want ik weet dat je van streepjes houdt door u te volgen,knipoog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De jumpsuit! Ik heb Lily shop ook al ontdekt, zo gevaarlijk die webshop en nu ook via instagram shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. geen idee welke het wordt, maar het is wel een bijzonder feest om op voor te bereiden, en ik ben afwachting van meer nieuws hier over...fijne voorbereiding

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nummer 3 en sowieso die gouden schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alle 4 geweldig, maar voor een communie gok ik op 1 of 3.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het eerste... met de schoenen van het laatste ;)

  BeantwoordenVerwijderen