donderdag 4 februari 2016

Tis Carnaval!!

Confetti, hoempapamuziek en verkleedkleren. Ziehier de ideale cocktail voor een leuk en zot carnavalsfeestje. En laten we eerlijk zijn de confetti blijft de topper. Zelf toen we de afspraak maakten dat het mocht op voorwaarde dat ze daarna mee hielpen opruimen, bleven ze enthousiast snippers in het rond smijten :-) 
Als kind vond ik verkleden het leukste wat er was en door de jaren heen hebben we al een aardige verkleedkoffer vol verkleedkleren verzameld. Het blijft ook altijd een topper voor verjaardagsfeestjes. Zonder overdrijven, onze verkleedkoffer heeft mij al veel rustige namiddagen opgeleverd of een oplossing voor de 'aaaargh -morgen-leert-mijn-kind-over-sprookjes-en-moet-ze-iets-meenemen' momenten. De investering meer dan waard! 
En mss een gouden tip...ik heb mij namelijk ooit zot gezocht naar een astronautenkostuum in volle zomer... bij de fun vind je het hele jaar door echt een supergroot gamma terug. Geen excuses meer om geen themafeestje te geven dit jaar met andere woorden.

10 opmerkingen:

 1. super mooie foto's, jullie hadden echt veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lig hier in een deuk... :-)
  en ik vermoed, de rest van het jaar confetti in uw huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe geweldig moet dat geweest zijn,binnen in huis confetti mogen gooien!! Ik hou helemaal niet van verkleden en carnaval toestanden maar jullie foto's en kleren zijn top ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig! Dat bakkerskostuum van Lukas vind'k persoonlijk de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, het plezier straalt er van af! Jullie waren precies aan het jodelen zoals K3 ;-) En wat een massa confetti, volgens mij vind je in de zomer hier en daar nog een confetti terug ;-)
  Onze kindjes trokken vanmorgen ook verkleed naar school: http://villaspeelmama.blogspot.be/2016/02/onze-carnavalsoutfit.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er superleuk uit! Komen er ook pannenkoeken op dinsdag?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. brrr confetti, das zoals zand.. een heel jaar vind je dat terug... :) Ik hou ook niet van carnaval, zelfs niet als kind.. maar misschien omdat ik niet mocht gooien in huis ;)

  BeantwoordenVerwijderen